Home  |  Patients  |  Students  |  Professionals  |  Forums   |  Login  
Forum Home Forum Home > Patient Information > Dental Abscess
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

potjazz.de/nike-air-vapormax-c-

 Post Reply Post Reply
Author
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
caicai2017 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Dec 2019
Location: India
Online Status: Offline
Posts: 31
  Quote caicai2017 Quote  Post ReplyReply bullet Topic: potjazz.de/nike-air-vapormax-c-
    Posted: 26 Apr 2020 at 10:35pm
2020 - De Jordan Brand Summer 2020-collectie brengt frisse invloeden op Jordan-klassiekers, waarbij Jumpman-erfgoed en moderne stijl samenkomen. De nieuwe lijn biedt voor elk wat wils, waaronder twee Air Jordan V-edities die het 30-jarig jubileum van het silhouet vieren, een retro van de Air Jordan XIII "Flint" en nieuwe kleurstellingen van de Air Jordan XI low. Ter ere van het 30-jarig jubileum van de release, de Air Jordan V Retro keert terug in zijn originele Fire Red-kleurstelling. Deze nieuwste versie, met een iced-out blauwe Nike Air Max 95 Mujer rubberen Adidas Ultra Boost Femme buitenzool, Nike Air Max 97 Damen blijft trouw aan de 1990 OG-details met de iconische reflecterende zilveren tong en rode Jumpman- en Nike Air-branding. Als eerbetoon aan het 30-jarig jubileum van de Air Jordan V, viert deze zomerlancering het legendarische silhouet door de drie meest iconische kleurstellingen te combineren: Fire Red, Metallic en Grape. Een alternatieve versie van Jordan Brand's Purple Toe 2018 colorway op de tijdloze Air Jordan I HI OG-silhouet, dit zomeraanbod wordt geleverd met een witte teendoos en paarse voorvoetoverlays voor een schone en klassieke look.De schoen, een seizoensversie van de Air Jordan IV, is ontworpen om hoop te vieren en vrede, liefde en harmonie te inspireren. Het heeft een bovenwerk van wit getrommeld leer met een OG-cementachtige uitvoering op de middenvoet, teen en hiel. Knallen van rood, groen en geel Nike Air Huarache Femme zijn Nike Air Huarache Mujer te zien in het Nike Air Max 90 Femme Rose gaas, de tong en de airbag. De Air Jordan IV krijgt een geheel witte reset met subtiele kleuraccenten en metallic zilveren details in elk van de vier kleurstellingen: Court Purple, University Red, Pine Green en Team Orange. Deze frisse kijk op de Air Jordan VII maakt gebruik van een mix van levendige kleuren op een lichtgrijs bovenwerk en bevat ook de nummers 130014-100, verwijzend naar de stijlcode van de originele colorway uit 1991. 2020 - Het Vibrant Pack bevat Air Max-silhouetten - inclusief Nike Air Max 200, Nike Air Max 270 React, Nike Air Max Tailwind IV, Nike MX-720-818 en Nike Air Max 720 - en geeft elk een zomers bovenwerk en fris kleurenschema. Naast Air Max onder de voet, geven de gelaagde doorschijnende kleur en patroon door het hele pakket de illusie van licht en gewichtloosheid.2020 - Met de Jordan Delta Nike Air Max 90 Femme Bleu brengt Nike Air Max 270 Mujer Jordan Brand zijn erfgoed Nike Air VaporMax Womens van high-end materiaal vakmanschap en high-tech constructiemethoden samen. De schoen is ontworpen voor dagelijks gebruik en wordt benadrukt door een bovenwerk van ademend mesh en aangevuld met weelderige suède overlays. Het interieur is naadloos om slijtage te voorkomen en zorgt voor een soepel gevoel tegen de voet voor de hele dag comfort. Extra vulling aan de kraag en ergonomische tong- en hiellussen geven verder prioriteit aan het functie-eerste ontwerp.
Onder de voeten heeft de Jordan Delta Nike React-schuim over de volledige lengte. Het abstracte visgraatpatroon van de schoen, dat verwijst naar een basketbalsteun voor tractie, biedt ondersteuning en lichtgewicht flexibiliteit.
Minimal branding, in de vorm van handgetekende elementen, laat de vorm en constructie van de Jordan Delta voor zich spreken Nike Air VaporMax Damen als een Nike Air Max 90 Femme moderne uitdrukking Nike M2k Tekno Damen Herren van het Jordan Brand.
De Jordan Delta SP, een Sail / Photo blauw-witte versie van de schoen, wordt op 4 april gelanceerd op Jordan.com en bij geselecteerde retailers. De Vachetta Tan-colorway komt op 14 mei aan in volledige gezinsgrootte en de Black-colorway verschijnt op 6 juni.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump