Home  |  Patients  |  Students  |  Professionals  |  Forums   |  Login  
Forum Home Forum Home > Patient Information > Dental Abscess
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

m Victory Tour verschijnt op 1

 Post Reply Post Reply
Author
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
caicai2017 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Dec 2019
Location: India
Online Status: Offline
Posts: 31
  Quote caicai2017 Quote  Post ReplyReply bullet Topic: m Victory Tour verschijnt op 1
    Posted: 08 Apr 2020 at 8:39pm
2020 - De Nike Air Zoom Victory is ontworpen voor races van 800 meter tot 10.000 kilometer en is een complete paradigmaverschuiving in het ontwerp van afstandssporen.
Ge?nspireerd door de Nike Alphafly NEXT%, is de spike gebouwd met een combinatie van Nike ZoomX-schuim, koolstofvezelplaat en Nike Air Zoom. Deze laatste wordt geleverd door een unieke gelaste Nike Zoom Air-zool, Nike Air Max 90 Femme Bleu die de eenheid in twee afzonderlijke Nike Air Max 1 Femme vakken verdeelt, responsieve impactbescherming biedt en een soepele overgang mogelijk maakt zonder de controle op de baan op te offeren. Het Nike ZoomX-schuim wordt gebruikt als een dunne tussenzool tussen de koolstofplaat en de grond, en het volledige systeem is afgestemd om energieverlies te minimaliseren en de respons te maximaliseren. Het bovenwerk van de spike Nike Air Max 90 Femme Roseis gemaakt van Nike Atomknit, een nieuwe versie van Nike Flyknit.
De Nike Air Zoom Victory maakt deel uit van Nike's schoenen voor racedagen in de zomer van 2020.2020 - De Nike Mercurial Vapor "Future DNA Mercurial" brengt het klassieke Nike Football-ontwerp naar een van de nieuwste innovaties op het veld van het merk.
Oorspronkelijk uitgebracht in 2009, was de Nike Mercurial Vapor Superfly destijds de lichtste en snelste versie van de Nike Air Max 90 Femme Nike Mercurial en diende als Nike Air Max 97 Dámské een kijkje in de toekomst van Nike voetbalschoenen. Voor het eerst op een laars heeft de originele Nike Mercurial Vapor Superfly Nike Flywire-technologie van de volgende generatie verwerkt in een gestroomlijnd bovenwerk. Het doel van de filament- en vezeltechnologie was om te dienen als een tweede huid en een lichtgewicht, sterkere, meer dynamische pasvorm te bieden. www.anthonymillot.fr Het bevatte ook een zoolplaat van koolstofvezel die reageerde op de behoefte aan snelheid met strategisch geconfigureerde messen voor superieure grip en snelle sneden in elke richting.
De Nike Mercurial Vapor "Future DNA Mercurial" is een eerbetoon aan de Max Orange en Metallic Silver colorway van zijn voorganger - die alleen op het veld debuteerde - en ziet moderne upgrades op een klassiek snelle laars met toevoeging van garens met een hoge Nike Air Max 270 Femme sterktegraad op de bovenkant (Nike Air Max 1 Dámské een verhoogde versie van de Nike Flywire-technologie die op het origineel wordt gebruikt), waardoor de schoen niet uitrekt. De iteratie van 2020 heeft ook All Conditions Control om te voorkomen dat de laars poreus is.
De schoen is de tweede release van het Future Football Pack van Nike Football, waarin de huidige prestatielaarzen een eerbetoon zijn aan een Adidas Superstar Dámské klassiek Nike Football-ontwerp. 2019 - Nike belicht twee in Oregon gevestigde bedrijven - Seamus Golf, een accessoiremerk en Pendleton Woolen Mills - in een variatie op de Nike Golf Air Zoom Victory Tour. De buitenzoolplaat en inlegzool zijn afgeleid van de jacquardwollen ontwerpen op de Seamus x Pendleton-hoofdbedekkingen, een samenwerkingsproject tussen de twee Pacific Northwest-bedrijven dat in 2015 is begonnen. Het Pendleton-woordmerk siert een label aan de zijkant.
De Nike Golf Adidas Ultra Boost Dámské x Seamus Air Zoom Victory Tour verschijnt op 12 december op nike.com en bij geselecteerde retailers. 2019 - De Converse All Star Pro BB 'Nocturnal' geeft een frisse draai aan de nieuwste basketbalschoen van het merk met een gloed- in het donker zool. In vibe draagt ??het een brutale knipoog naar een vorige vakantie-editie van een Eric Avar-klassieker. Nike M2k Tekno Femme Homme In de praktijk viert de schoen ook Converse's twee decennia lange erfenis van experimenten met fosforescentie.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump